Diş merkezine yeni hekim

Güncelleme Tarihi:

Diş merkezine yeni hekim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 11:00

Diş merkezine yeni hekim

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde restoratif diş tedavi uzmanı Kübra Alan hasta kabulüne başladı.

Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesindeki Varsak Diş Tedavi ve Protez Merkezi'ne atanan restoratif diş tedavi uzmanı Kübra Alan, diş hastalıklarının önlenmesine yönelik çalışmaların günümüzde giderek artan bir önem taşıdığını söyledi. Restoratif diş tedavi ana bilim dalı hakkında bilgi veren Alan, "Restoratif diş tedavi ana bilim dalı, dişin sert dokularını ilgilendiren, bakteri kaynaklı ya da bakteri olmaksızın gelişen tüm rahatsızlıkların ya da mevcut estetik şikayetlerin teşhis, tedavi ve takibini gerçekleştiren bir bilim dalı ve uzmanlık alanıdır" dedi.

Restoratif diş tedavisinde hasta şikayetinin giderilmesinin yanı sıra; çürük, aşınmış, hassas, doku anomalisi olan, renkleşmiş, aralıklı ve kırık dişlerin kaybedilmiş fonksiyonunun ve estetiğinin yeniden kazandırılmasının yer aldığını söyleyen Kübra Alan “Restoratif Diş Tedavisi kapsamında, operatif veya restoratif diş hekimliği, çürük bilimi, koruyucu diş hekimliği ve estetik ya da kozmetik diş hekimliği alanlarında çalışmalar yapılmaktadır" diye konuştu.

Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Cennet Tijen Arıbaş ise "Merkezde sürdürülebilir ve kaliteli hizmetlerimize yeni atanan uzman hekim kadromuz ile devam etmekteyiz. Göreve yeni başlayan diş hekimimizin hastalarımıza faydalı olmasını temenni eder, görev hayatında başarılar dilerim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!