Diriliş Ertuğrul 78. bölüm fragmanında Aliyar gerçekten ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 78. bölüm fragmanında Aliyar gerçekten ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 10:19

Diriliş Ertuğrul 78. bölüm fragmanında sürükleyiciliğin en dip noktası yaşanacak. Oba beyinin bugüne kadar obasının saadeti için verdiği çaba, yavaş yavaş meyvesini vermeye başlıyor. Diriliş Ertuğrul 78. bölüm fragmanında Sadettin Köpek'in oba beyine karşı vermiş olduğu mücadele, artık bitme noktasına gelmiştir. Peki, Ertuğrul 78. bölüm fragmanında Aliyar gerçekten ölecek mi? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 78. bölüm fragmanında oyunlar kaldığı yerden devam ediyor. Yeni bölümde oba beyinin Ural'a karşı olan merhametinin, ilerleyen günlerde ne gibi sonuçlar doğuracağı merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul 78. bölüm fragmanında Sadettin Köpek'in Vasilius ile birlikte verdiği mücadelenin devam edip etmeyeceği ise merak konusu oluyor. İşte, merak edilen detaylarla Diriliş Ertuğrul 78. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Tarihi sahneleriyle adından söz ettiren Diriliş Ertuğrul 78. bölüm fragmanına savaş meydanında yaralanan Aliyar’ın sahnesi damga vurdu. Dizinin son bölümünde Vasilius Ural’ı kurtarmak için iki adamını kurban etmiş, onu tekfur cinayetinden aklamıştı. Fakat Ural sadece, Tekfur’u öldürtmekten değil, Ertuğrul’un alplarını öldürtmekten de hüküm giymişti. Son bölüm finaliyle hafızalara kazınan Diriliş Ertuğrul 78. bölüm fragmanıyla bu gelişmelerin ardından neler yaşanacağına dair ilk ipuçlarını verdi. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Aliyar ölecek mi? Özet niteliğinde yeni fragman ve detaylarını sizler için derledik.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yaptıkları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtaran Vasilius ve Sadettin Köpek kazandıklarını zannederken aslında Ertuğrul’un büyük oyununda kaybetmişlerdir. Ertuğrul zor olanı yapmış, evladına kıyan, alplarını öldürten Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakmıştır. Ertuğrul için zor olsa da, bu durum ileriye dönük planlarına ulaşabilmesinin yolunu açmıştır. Aliyar, bey olmuş, böylece iki obanın birliği temin edilmiştir. 

Diğer yandan Aslıhan, Batuhan tarafından saldırıya uğramıştır. Batuhan, Ural’ın kirli işlerinde kullandığı en sadık adamıydı. Ural için Aliyar’a karşı duran Aslıhan, hakikatleri Batuhan’dan işitince nasıl bir tavır izleyecek, Batuhan’ın Aslıhan üzerinden planı ne olacaktır? Evleneceği kadının kaçırıldığını duyan Emir Saadettin neler yapacaktır?

Vasilius’un gün geçtikçe artan duygusal yönelimlerine karşı kalede sıkışıp kalan Helena’nın akıbeti ne olacak, onu içinde bulunduğu bu çıkmazdan kim kurtaracaktır?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sadettin Köpek ve Vasilius türlü oyunlar yaparak çıkarlarına hizmet eden Ural’ı kurtarmak istemiş ama mahkeme Ural’ın idamına karar vermişti. Fakat Candar’ın ölümü her şeyi değiştirmiş, Vasilius’a yeni hamle yapma imkanı vermişti. Vasilius Ural’ı kurtarmak adına ilk adımı atmış iki adamını kurban ederek onu tekfur cinayetinden aklamıştı. Fakat Ural sadece, Tekfur’u öldürtmekten değil, Ertuğrul’un alplarını öldürtmekten de hüküm giymişti. Şimdi sıra Emir Saadettin’e gelmişti. Diğer yandan Çavdar obasında beylik seçimi heyecanı devam etmekteydi. Henüz bey seçimi yapılamamıştı. Acar Bey’in beyliğe talip olması ve Emir Saadettin’in onu desteklemesi Aliyar Bey’in işini zorlaştırmıştı. Ertuğrul’un hedefi Aliyar’ın Bey olmasını sağlamaktaydı.  Vasilius gün geçtikçe Helena’ya duygularını açmakta, Helena’nın gönlünü fethetmek adına her türlü oyunu yapmaktaydı. Diğer yandan Bamsı gittikçe Helena’ya bağlanmakta, aşk ateşiyle yanıp kavrulmaktaydı.

BAKMADAN GEÇME!