Diriliş Ertuğrul dizisinin yayınlanan son bölümünde aksiyon iyice arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisinin yayınlanan son bölümünde aksiyon iyice arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 23:21

Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Diriliş Ertuğrul'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı  Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturdu. Son bölümün bitmesinin ardından sevilen dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Aslıhan, amcası Bahadır Bey ile olan beylik çekişmesinde ilginç anlar yer aldı. Bahadır Bey, Ertuğrul’un gelişinden ve oğlunun sürgün edilişinden sonra ne yapacağı merak edildi. Son bölümün bitmesinin ardından sevilen dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KADROYA KATILAN İSİM

Son olarak 'Deli Gönül' dizisiyle ekranlara gelen Ogün Kaptanoğlu, 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde' Titan' karakterini canlandıracak. 'Titan' rolü için imaj değişikliğine giden oyuncu, 29 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak bölüm ile izleyici karşısında olacak.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin yayınlanan son bölümünde aksiyon iyice arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı  Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir Saadeddin’in elinden almıştı. İlk iş olarak satışı bozduğu esnada kendisine kılıç çeken ve iki Çavdar alpının ölümüne sebep olan Bahadır Bey’in oğlu Sancar’ı sürgün etmişti. Sultan tarafından tam yetki verilen Ertuğrul’un bundan sonraki hamleleri ne olacak? Kendisine tuzak kuranın Ares olduğunu Ares’e söyleyecek mi? Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi?
 
Aslıhan, amcası Bahadır Bey ile olan beylik çekişmesinde onu yenebilecek mi? Bahadır Bey, Ertuğrul’un gelişinden ve oğlunun sürgün edilişinden sonra ne yapacak? Dündar’ın sürgün edilip ona destek veren beylerin beylikten azledilmesinden sonra Kayı obasında yeni düzen nasıl olacak? Yeniden Ertuğrul’un gölgesine giren Kayıları bundan sonra neler bekliyor?

BAKMADAN GEÇME!