Dinar'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşu kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Dinarda Türk Polis Teşkilatının kuruluşu kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 13:26

Dinar'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşu kutlandı

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşu törenle kutlandı.
Türk Polis Teşkilatı'nın 173'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Programa Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Başsavcı İbrahim Merttürk, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Uyan, şehit aileleri, emekli polis memurları ve daire amirleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar ve Başsavcı İbrahim Merttürk polisleri tebrik etti. Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli de günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Programda 'Yılın Polisi' seçilen Aynur Acar'a, Emniyet Müdürü Küpeli tarafından çeyrek altın ve hediye verildi.
Kutlamaların ardından emekli polislere ve şehit ailelerine karanfil verildi. Program İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde devam etti. Burada katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!