"Dilekler Gerçek Oluyor" Projesi

Güncelleme Tarihi:

Dilekler Gerçek Oluyor Projesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 09:47

Haberin Devamı

ERZURUM (AA) - İstanbul'daki Tarabya İngiliz Okulları öğrencileri başlattıkları "Dilekler Gerçek Oluyor" Projesi ile İspir'e geldi.

Tarabya İngiliz Okulları öğrencileri, proje kapsamında, İspir ilçesinin Zeyrek Mahallesindeki Şehit Ali Taka İlköğretim Okulu öğretmenleri ile işbirliği yaptı.

Öğrenciler, okuldaki 10 öğrencinin isimlerini, yaşlarını, boylarını, ayakkabı numaralarını ve sınıfın özelliklerini öğrenerek ihtiyaçlarının ne olabileceğini belirledi.

Ardından Şehit Ali Taka İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etmek için yola çıkan Tarabya İngiliz Okulları öğrencileri, Erzurum Havaalanında karşılandı ve 3 saat süren zorlu bir yolculuktan sonra Zeyrek Mahallesine ulaştı.

Getirdikleri yardımı okuldaki dağıtan Tarabya İngiliz Okulları öğrencileri, yardım verdikleri öğrencilerin büyük mutluluk yaşamasını sağladı.

Haberin Devamı

Tarabya İngiliz Okulları Müdür Yardımcı Duygu Barut, her yıl bu tarz projeler yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Minik kalpleri sevindirmeye yönelik projeler yapmaya devam edeceğiz. Yüzlerinde bu gülümsemeleri görmek bu kış günündeki soğuğu tamamen sildi" dedi.

İspir Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve Şehit Ali Taka İlkokulu öğretmeni Yavuz Dağ, ekibe teşekkürlerini bildirdi ve imzaladıkları sertifikaları takdim etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!