Dilekler gerçek oldu

Güncelleme Tarihi:

Dilekler gerçek oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2013 01:34

BAYRAKLI Belediyesi, farklı noktalara kurulan stantlara isteklerini yazan çocuklar arasından, çekilen kura ile üçünün dileklerini yerine getirdi.

Haberin Devamı

Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü ilçenin farklı noktalarına ‘Bana dileğini söyle’ stantları kurdu. Çocuklar da stantlarda kendilerine verilen kağıtlara yılbaşı dileklerini yazdı. Kimi bilgisayar, tablet, bisiklet kimi de kocaman bir bebek diledi. Bayraklı Belediye Başkanı Hakan Karabağ da dileklerin arasından kura çekerek üç çocuğun dileğini hediyeye çevirdi. Bayraklı sevgiyolu’nda gerçekleştirilen etkinlikte halk oyunları ekipleri gösteriler sundu. Çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan eğlencelerle güzel bir gün geçirdi. Palyaçolar, resimler, yüz boyama ve danslarla gönüllerince eğlenen minikler, yeni yılı güleryüzle karşıladı.

Bir diğer etkinlik ise, Bayraklı Belediyesi Nene Hatun Kız Misafirhanesi’nde düzenlendi. Öğrenciler tarafından hazırlanan etkinlikte birbirinden lezzetli yiyeceklerin yanı sıra, müzik eşliğinde dans edildi. Yeni yılın ülkeye barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı’da düzenlenen etkinliklerin süreceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!