Dijital ödemenin basit ve güvenli yolu: Masterpass

Güncelleme Tarihi:

Dijital ödemenin basit ve güvenli yolu: Masterpass
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2016 10:24

Ödeme teknolojileri öncüsü Mastercard’ın pratik online ödeme çözümü Masterpass ile internete bağlı tüm cihazlardan ilk alışverişinizi takip eden alışverişlerinizde hızlı, kolay ve güvenli ödeme yapabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Binlerce internet sitesi ve mobil uygulamada kullanabileceğiniz Masterpass ile ödeme yapmak için tüm alışverişleriniz için sadece bir kez kredi kartı bilgilerinizi kaydetmeniz ve bilgilerinizi size bankanız tarafından gönderilen SMS ile veya sadece sizin bildiğiniz bir şifre ile doğrulamanız yeterli. Dilerseniz farklı birkaç kredi kartınızı da tanımlayabiliyorsunuz. Bu kayıtlı bilgileriniz sayesinde Masterpass’e üye olan tüm işyerlerindeki alışverişlerinizde tekrar tekrar bilgi girmeniz gerekmeden, tek tıkla güvenle kullanabiliyorsunuz.

Günümüz insanının, teknolojiden en büyük beklentisi yaşamı kolaylaştıran ona vakit kazandıran çözümler sunulması. Ödeme teknolojileri denince ilk akla gelen marka olan Mastercard tüketicilerinin bu beklentilerini karşılayan güvenilir ödeme çözümleri sunmaya devam ediyor. Mastercard’ın dijital dünyadaki markasına dönüşen ve tüm dünyada giderek daha da yaygınlaşan MasterPass de bu hızlı, pratik ve güvenilir yöntemlerden biri.

Haberin Devamı

Tüm dünya ile eşzamanlı olarak Türkiye’deki tüketicilerin kullanımına sunulan online ödeme çözümü Masterpass’te alışveriş yaptığınız ilk e-ticaret sitesinde bir defaya mahsus olmak üzere kart bilgilerinizi kaydediyor. Sonraki alışverişleriniz için, ister Türkiye’deki bir firma olsun, isterse yabancı, Masterpass kullanan bir işyerinde kart bilgilerinizi yeniden girmenize gerek kalmıyor. Bir başka deyişle, alışveriş yaptığınız site veya uygulama içinde, ödeme adımında Masterpass butonuna tıklayarak, alışverişinizi kolayca tamamlayabileceğiniz teknoloji sizi tekrar tekrar kart bilgilerinizi girme zahmetinden kurtarıyor. İşletmeler için sepette terk etme oranını düşürürken, tüketicilere hızlı güvenilir ve basit bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Mastercard’ın bu paha biçilemez çözümü bugün 32 ülkede 300.000’in üzerinde iş yerinde sunuluyor. Bu teknoloji, iş seyahatlerinde uçak bileti almaktan, masada hesabı paylaşmaya ve market alışverişinizi telefonunuzdan ödeyerek yapmaya kadar birçok farklı perakende noktasında dijital ödeme işlemlerini basitleştiriyor. Üstelik Mastercard güvencesiyle. Türkiye’de Biletix’ten n11’e, LCWaikiki’den McDonald’s’a, BiTaksi’den Domino’s’a kadar sektörün birçok büyük oyuncusu tarafından kullanılan Masterpass teknolojisi dünya genelinde her gün etki alanını genişletiyor.

 

Haberin Devamı

Bu sayfa Mastercard sponsorluğunda hazırlanmıştır

BAKMADAN GEÇME!