Didim’de turizm koordinasyon toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Didim’de turizm koordinasyon toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 12:09

Haberin Devamı

AYDIN (AA) - Didim Kaymakamlığı organizasyonunda düzenlenen "turizm koordinasyon toplantısı"nda EMİTT Turizm Fuarı değerlendirildi, mart ayındaki Berlin Turizm Programı ve nisan ayındaki Turizm Haftası etkinlikleri konuşuldu.

Kaymakamlıkta yapılan "turizm koordinasyon toplantıları" şubat ayı oturumunun açılışında konuşan Kaymakam İskender Yönden, İstanbul'da gerçekleştirilen EMİTT Turizm Fuarı’na değinerek, Didim standını 5 bine yakın kişinin ziyaret ettiğini belirterek bu tür organizasyonlara ilçedeki otellerin katılımımın önemine vurgu yaptı.

Didim Ticaret Odası Strateji Geliştirme Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla da mart ayında düzenlenecek Berlin Turizm Fuarı'nda Didim heyeti olarak yer alacaklarını ifade etti.

Almanya Seyahat Acenteleri Birliği’nin genel kurulunun bin 200 civarı acente temsilcisinin katılımıyla 24-26 Ekim'de ilçede gerçekleştirileceğini hatırlatan Atilla, "Berlin Turizm Fuar'ı için gittiğimiz Almanya'da ilk görüşmemiz 11 bin üyesi olan Almanya Seyahat Acenteleri Birliği’nin Genel Sekreteri Dirk Inger ile olacak. Genel kurul toplantısına Didim olarak ne sunabileceğimizi görüşeceğiz. Fuarda ayrıca Almanya Seyahat Acenteleri Birliği’nin en büyük yayın organının genel müdürü Klaus Hildebrandt ile görüşerek ortak yapabileceğimiz çalışmaları görüşeceğiz. Türk-Alman İşadamları Derneği ile ikili görüşmeler de yapacağız" bilgisini paylaştı.

Haberin Devamı

Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Müdürü Nalan Salan ise, Turizm Haftası kutlama programıyla ilgili görüşlerini aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!