Devrek Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Devrek Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 17:45

Devrek Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet coşkusu

Haberin Devamı

DEVREK(Zonguldak),(DHA)- BÜLENT Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu'nda 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Devrek Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Koparan, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, akademik ve idari personelin yanı sıra aileler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, 300 öğrenciyi mezun ederek geleceğe uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bu yıl BEÜ'den 7 bin 150 öğrencinin mezun olacağını ifade eden Prof. Dr. Özer, şöyle konuştu:
"Diplomalarını alacak olan sevgili öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Devrek Kampüsümüz son yıllarda hem fiziki yapısı hem de insan kaynakları açısından olağanüstü bir gelişmeye ve büyümeye tanık oldu. Çok sayıda yeni program açtık, öğrenci ve öğretim elemanı sayısında çok büyük artışlar gerçekleştirdik."
Konuşmaların ardından yüksekokulu ve programları derece ile bitiren öğrencilere ödülleri verildi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesi ardından mezunlar yemin etti. Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!