Devlet Tiyatrosu, Güzelbahçe'de sahne kuracak

Güncelleme Tarihi:

Devlet Tiyatrosu, Güzelbahçede sahne kuracak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 01:07

İZMİR Devlet Tiyatrosu (İDT) Müdürü Metin Oyman, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi ziyaret etti, yeni kültür merkezindeki Tuncel Kurtiz Salonu'nda haftada iki gün devlet tiyatrosunun oyunlarını oynamak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı



Halen Konak Sahnesi dışında İzmir'de sadece Narlıdere'de oyunlarını sergilediklerini söyleyen İDT Müdürü Oyman, Başkan İnce'ye Güzelbahçe Kültür Merkezi'ndeki yeni hizmete giren Tuncel Kurtiz Salonu'nda devlet tiyatrosunun oyunlarını sergilemek istediklerini belirtti. Başkan İnce de kültür ve sanata her türlü desteği verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini belirterek, "Konuyu hemen belediye meclisinin gündemine getireceğim ve Devlet Tiyatrosu'nun Güzelbahçeli sanatseverlerle buluşmasını sağlayacağım. Her hafta Güzelbahçeliler devlet tiyatrosunun oyunlarını izleme fırsatı bulsun istiyorum" dedi.
Tiyatro salonunu da gezen Metin Oyman, "Salon muhteşem. Devlet tiyatrosu olarak burada oyun sahnelemek bizim için büyük bir şans olacak" diye konuştu.
Halen İzmir Devlet Tiyatrosu'nun programında ikisi çocuk oyunu olmak üzere 9 oyun sahneleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!