Develi’de AK Parti İstişare Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Develi’de AK Parti İstişare Toplantısı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2015 13:43

DEVELİ

Ak Parti Develi Teşkilatının, düzenlediği istişare toplantısı yapıldı.
Toplantıya Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı Sami Dedoğlu, Ak Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı Develi Koordinatörü Mehmet Karakaya, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve birçok partili katıldı. Toplantıda Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı Sami Dedoğlu konuşma yaptı.
Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, "7 Haziran seçimlerinden önce biz gittiğimiz her yerde Ak Parti tek başına iktidar olmazsa istikrar olmaz, altın, dolar, euro, faiz yükselir geçim şartları zorlaşır dedik 7 Haziran seçimlerinden sonra halk olarak bunu yaşayarak Ak Partisiz bu işin olmayacağını anladık. Sizde takdir edersiniz ki Ak Parti ile CHP’nin genleri uyuşmaz, imam hatiplere karşı çıkan, başörtüsüne karşı çıkan, zorunlu din dersinin okullarda okutulmasına karşı çıkan, rahmetli Menderes ve iki Bakanını asan CHP ile koalisyonu kuramazdık. CHP ile Koalisyona sıcak bakamazdık. Ak Parti tabanı da sıcak bakmadı. MHP ile Koalisyonu Ak Parti ve tabanı istemesine rağmen sayın Bahçeli’nin 7 Haziran seçimi akşamı yaptığı açıklamada iktidar ortağı olmayacağını ve muhalefet olarak kalacağını eğer hükümet kurulamazsa 15 Kasımda seçime gidelim açıklamasıyla aslında koalisyon başlamadan bitmiş oldu. Koalisyon ortağı olmayan, azınlık hükümetinde olmayan, seçim hükümetinde olmayan, MHP vatandaştan niye oy istiyor ben anlamıyorum"dedi
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayımız aynı zamanda hayırsever iş adamı Sami Dedoğlu’na Develi halkının teveccühünü görüyoruz, 1 Kasım seçimlerinde Sami beyi meclise göndermek için var gücümüzle çalışacağız. Ülke olarak çok kritik bir süreçten geçiyoruz. 1 Kasım bir seçim değil hakla batılın savaşıdır, çocuklarımızın okullarda din derslerini görmeleri, başörtüleriyle okullara, devlet dairelerine gidebilmeleri ve yatırımların devamı için 1 Kasımda Ak Partinin tek başına iktidara gelmesi için gece gündüz çalışmamız lazım" diye konuştu.
Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı Sami Dedoğlu ise, "Develi halkının teveccühünü her gittiğimiz yerde görüyoruz, her partiden kardeşlerimiz 1 Kasım seçimlerinde bizi destekleyeceklerini söylüyor. Kayseri’nin her tarafında AK Parti’ye olağanüstü bir ilgi var. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde Türkiye tekrar Ak Parti iktidarına kavuşur istikrara kavuşur şuandaki bize gelen veriler bu şekilde. Develi’ye bir çok hizmetin yatırımın gelmesine vesile oldum, daha çok hizmet getirmek için Milletvekili adayı oldum. Develi’de iş sahasına yatırımların artması için, üniversitemizin gelmesi için, sosyal yaşamın arttığı ve turizmin artacağı bir Develi için Develi’yi Mecliste en güzel şekilde temsil etmek için bütün Develi Halkının desteğini bekliyorum" ifadesinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!