DEÜ'nün hedefi ilk 10'a girmek

Güncelleme Tarihi:

DEÜnün hedefi ilk 10a girmek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 13:07

DEÜ'nün hedefi ilk 10'a girmek

Haberin Devamı

DOKUZ Eylül Üniversitesi'nin Türkiye'nin en köklü araştırma üniversitelerinden biri olduğunu belirten DEÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, hedeflerinin ilk 10'a girmek olduğunu söyledi. AKADEMİ-DE eğitmenleriyle iftarda bir araya gelen Rektör Kasman, üniversitenin altyapısını daha da güçlendireceklerini söyledi.

Türkiye'nin yükseköğretimdeki markalarından biri olan Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ)'nin eğitim kalitesini her geçen gün daha da yükselttiğini belirten DEÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, hedeflerinin araştırma üniversiteleri arasında ilk 10'a girmek olduğunu söyledi. Akademik ve Kişisel Gelişimi Destekleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKADEMİ-DE) tarafından verilen eğitimlerin tamamlanmasının ardından; eğitmenlerle iftarda bir araya gelen Rektör Kasman, üniversitenin potansiyelini ortaya çıkaracak çalışmalar yaptıklarına dikkat çekerek, üniversitenin akademik faaliyetlerindeki başarısının her geçen gün daha arttığına bildirdi.Rektör Kasman, “Geçmişten aldığı mirası ve güçlü altyapısıyla her zaman zirveyi hedefleyen üniversitemiz, potansiyelini çok daha iyi değerlendirecek güce sahip. Amacımız, Dokuz Eylül'ü Türkiye'nin en iyi 10 araştırma üniversitesi arasında yer almasını sağlamak. Bu noktada akademisyenlerimizin, idari personelimizin ve öğrencilerimizin değerli katkılar yapacağına inanıyoruz" diye konuştu.

AKADEMİ-DE'YE UZAKTAN EĞİTİM MODELİ

İki ay süren eğitimlerin katılımcılara orta ve uzun vadede önemli kazanımlar sağlayacağının altını çizen Rektör Kasman, önümüzdeki dönemde AKADEMİ-DE eğitimlerini uzaktan eğitim modeline uygun hale getirmeyi planladıklarını belirtti. Rektör Kasman, “Bu eğitimlerle akademik ve idari personelimizin hem kişisel hem de ilgili oldukları alanlardaki gelişimi sağlamayı hedefledik. Sonuç olarak kurumumuzun çalışma veriminin artacağına ve iş akış süreçlerinin de hızlanacağına inanıyoruz" diye konuştu. Rektör Kasman, konuşmasının ardından AKADEMİ-DE eğitmenlerine teşekkür belgesi verdi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!