Destekçilere Ürkmen sunumlu teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Destekçilere  Ürkmen sunumlu teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 16:04

İZMİR Tarihi Kemeraltı Lions Kulübü, "Umay Ana'nın Çocukları Koruma Misyonu" ile Alper Türedi tarafından sürdürülen "Bir Dileğim Var" projesi kapsamında gerçekleşen defilenin ardından Karaca Otel'de üyeleriyle bir araya geldi.

Haberin Devamı

 Buluşmada, özel gecenin sponsorlarından bir bölümü ile defilede "Umay Ana" olarak podyumda yürüyen anatomi anabilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. İpek Tokem Ergür de yer aldı. "Bir Dileğim Var" projesi kapsamında özel bir kreasyon hazırlayan Dilek Süslüer ile Kemeraltı Lions Kulübü Başkanı Semih Girgin, özel gecenin destekçileri ile modellere teşekkür plaketleri sundu. Törenin ardından Prof. Dr. İpek Tokem Ergür, Kemal Atatürk ve 19 Mayıs Konulu konuşma yaptı.
Gecenin konuğu Psikoloğ Kutay Ürkmen ise İzmir Tarihi Kemeraltı Lions Kulübü üyeleri ve davetlileri için "Gülümsemenin Hayatımızdaki Rolü" konulu özel bir sunum gerçekleştirdi.
Ürkmen, "Kimse Mutsuz değildir. Sadece bazıları çocukluğunu kaybetmiştir", "Gülümsemek din, dil, ırk, yaş ve cinsiyet ayırt etmeyen dünya üzerindeki en etkin lisandır", "İnsanın yüzünde taşıdığı, sırtında taşıdığından daha önemlidir", "Verimli bir iletişim için önyargılarınızdan sıyrılın", "İletişimde kontrasyonun önemi", "Cümleleriniz akıcı olsun", "İletişimde beden dili yüzde 62, ses tunu, kelimeler 8 oranında etkilidir", "Okul öncesi çocukların gün içersinde 350 - 400 kez gülmelerine karşın bu sayı biz yetişkinlerde en fazla 15- 20 civarındadır" başlıkları altında gerçekleştirdiği sunumuyla izleyenleri zaman zaman kahkahaya boğarken, zaman zaman da düşündürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!