DESKİ'den miniklere su dersi

Güncelleme Tarihi:

DESKİden miniklere su dersi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 11:21

DESKİ'den miniklere su dersi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu öğrencilerine su tasarrufunu anlattı. AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın etkinlikte çocuklarla beraber dans edip oynaması renkli görüntüler ortaya çıkardı.

DESKİ Genel Müdürlüğü, Dünya Su Günü için Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu'nda su tasarrufu konulu bir etkinlik düzenledi. AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, davetliler, minik öğrenciler ve anaokulu yönetimi programa katıldı. Minik öğrencilere suyun tasarrufu ile ilgili eğlenceli bilgiler verilen programda, Damla ve Deniz adlı maskotlar tarafından mini bir tiyatro gösterisi sunuldu. Öğrencileri hem eğlendiren hem de suyun tasarrufu ile ilgili bilgiler veren gösterinin ardından etkinlik dans gösterisiyle sürdü. Başkan Zolan'ın çocuklarla beraber el ele tutuşup dans etmesi renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte ayrıca miniklere balon, rüzgar ve su tasarrufu ile ilgili dergi ve boyama kitabı hediye edildi.

Su tasarrufunun önemine dikkati çeken Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ olarak yapmış olduğumuz yatırımların yanında suyun tasarruflu kullanılması için de özellikle çocuklarımızı bilinçlendiriyoruz. Küçük yaşlarda çocuklara suyun önemini anlatmak ve nasıl tasarruflu kullanacaklarını öğretmek çok önemli" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!