Derece yapan güreşçiler Başkan Özdemir’i ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Derece yapan güreşçiler Başkan Özdemir’i ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 13:18

Derece yapan güreşçiler Başkan Özdemir’i ziyaret etti

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- SIRBİSTAN’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 14-15 Yaş Minikler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olarak dereceye giren sporcular Ahmet Yücel, Emircan Çolak Belediye Başkanı Cafer Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 14-15 Yaş Minikler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda derece yapan Amasya Güreş Eğitim sporcuları Belediye Başkanı Cafer Özdemir’i makamında ziyaret etti. Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ”Sporun toplum hayatındaki önemi hepimizin malumudur. Özellikle genç yaşta çocuklarımızı spora teşvik etmeliyiz. Gerek bireysel gerekse takım sporlarının desteklenip özendirilmesi kişisel gelişim ve toplumsal hayatın dinamizmi ve de tanıtımı anlamında çok önemlidir. Ata savunma sanatında Amasya’mız adına Avrupa Şampiyonası’nda aldığınız derece bizleri gururlandırdı. Sizleri yetiştiren ailelerinizi ve antrenörlerinizi de ayrıca tebrik ediyor, bütün sporcularımızın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Ziyarette daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek ve sporcuların antrenörleri katıldıkları şampiyonalar ve sporcuların hazırlık süreçleri hakkında Belediye Başkanı Cafer Özdemir’e bilgi verdi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Cafer Özdemir, başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!