Denuvo ile korunan Prey de korsana yenik düştü

Güncelleme Tarihi:

Denuvo ile korunan Prey de korsana yenik düştü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 09:04

Denuvo korsan koruma programını kullanan ve kırılan oyunlara bir yenisi daha eklendi. Prey, piyasaya sürülmesinin 10'uncu gününde kırıldı. Oyunun korsan olarak internette yerini aldı.

Haberin Devamı

Arkhane Studios ve Head Studios taraından geliştirien ve Bethesda Softworks tarafından piyasaya sürülen Prey geçtiğimiz günlerde çıkmıştı. Korsan koruma programı Denuvo ile korunan oyun bugün kırıldı. Korsan koruma sistemi olan Denuvo’yu birçok oyun kullanıyordu fakat nered4eyse hepsi kırılmıştı.

Bu topluluğa bugün itibari ile Prey de eklendi. Denuvo'yu geliştiren mühendisler yaptıkları açıklamalarında Denuvo'nun asıl görevinin yeni çıkan oyunu belirli bir süre koruyup ilk çıkışını sağlam gerçekleştirmesini sağlamaktır demişlerdi fakat görüyoruz ki bu süre yalnızca 10 gün. Çünkü oyun 5 Mayıs’ta raflarda yerini aldı ve bugün 15 Mayıs. Oyunun orijinal halini satın alan oyuncular oyunun korsan olarak internete düşmesine isyan ettiler ve Bathesda’nın bu durumu düzeltmelerini bekliyorlar.

Haberin Devamı

Şu an için Bathesda bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. DOOM’da olduğu gibi koruma programı kaldırılacak mı ilerideki zamanlarda göreceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!