Denizlispor'da transfer çalışmaları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda transfer çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 13:56

Denizlispor'da transfer çalışmaları sürüyor

Haberin Devamı

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de Denizlispor, bir yandan iç transfer çalışmaları ve teknik direktör arayışlarını sürdürürken diğer yandan da borçlu olduğu yabancı futbolcularla anlaşma yapmaya uğraşıyor. Ulusal Kulüp Lisansı alabilmek için Futbol Federasyonu'na 10 Temmuz'a kadar mali kriterlerle ilgili dosyasını vermek zorunda olan yeşil siyahlılar yeni bir puan silme ya da transfer yasağı cezasıyla karşılaşmamak için Perovic, Bayram Fetai, Anmar Almubaraki ve Leozinho'yla protokol yapmanın yollarını arıyor. Bu futbolcuların alacakları taksitlendirilmeye çalışılıyor.
Denizlispor 2'nci Başkanı Taner Atilla, 85 bin euro alacağı olan Perovic'le anlaşmak için gelecek hafta Belgrad'a gidecek ve futbolcuyla masaya oturacak. Atilla, bayramdan hemen sonra Danimarka'ya gidecek ve 170 bin euro alacağı olan Bayram Fetai ile görüşerek taksitlendirme protokolü imzalamaya çalışacak. Taner Atilla, "Yeni bir yaptırımla karşılaşmamak için dört eski yabancı futbolcumuzla taksitlendirme anlaşmasını yapmamız gerekiyor. Perovic ve Bayram Fetai'ye ulaştık. Anmar ve Leozinho'ya ise mail gönderdik" dedi. Atilla, Anmar'ın 216 bin euro, Leozinho'nun ise 314 bin euro alacağı olduğunu söyledi.
YÜCEL İLDİZ ISRARI
Yeni sezon öncesi teknik direktörü henüz belli olmayan Denizlispor'da Başkan Mustafa Üstek'in İstanbul'da görüştüğü Yücel İldiz'le pazartesi günü ikinci bir görüşme yapacağı öğrenildi. Başkan Üstek'in kariyerli bir teknik adamla çalışmak istediği, bu nedenle Yücel İldiz'le anlaşmak için şartları zorlayacağı ifade edildi. Son olarak Giresunspor'u çalıştıran İldiz, kariyerinde Kardemir Karabükspor'u iki farklı dönemde Spor Toto Süper Lig'e çıkarmayı başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!