Denizlispor Asbaşkanı Özpek:

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor Asbaşkanı Özpek:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 14:36

- "Galibiyet serimize Şanlıurfaspor maçında da devam edeceğimize inanıyorum"

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de son iki maçını kazanan Denizlispor'un asbaşkanı Yasin Özpek, galibiyet serisine Şanlıurfaspor karşısında da devam edeceklerine inandıklarını söyledi.

Özpek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik ekibin değişmesiyle birlikte takımın güzel bir hava yakaladığını,elde edilen galibiyetlerle de futbolcuların moral motivasyonunun artığını belirtti. Giresunspor maçında sahada çok iyi mücadele ettiklerini, rakiplerine gol pozisyonu vermediklerini vurgulayan Özpek, iyi oyundan çok skoru önemsediklerini, bunun için de sonuca endeksli bir oyun sistemiyle oynadıklarını ifade etti.

Özpek, Göztepe ve Giresunspor maçlarından 3 puanla ayrılarak galibiyet serisi yakaladıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor maçını da kazanacağız. Galibiyet serimize Şanlıurfaspor maçında da devam edeceğimize inanıyorum. Bizim için her maç final niteliğindedir, takımdaki herkes bunun bilinci içinde. Kalan maçların hepsini kazanmak istiyoruz. İyi bir hava yakaladık, bunun süreceğini düşünüyorum. Daha önce de söylemiştim, ligden düşen takımlar arasında olmayacağız. Biz inanıyoruz, artık taraftarlarımız da alınan 3 puanların ardından inanmaya başladı. Denizlispor bu zorlu süreci başarılı bir şekilde atlatacaktır."

Haberin Devamı

Yasin Özpek, 5 Mart Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Şanlıurfaspor maçında sarı kart cezalısı Recep Niyaz'ın, görev alamayacağını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!