Denizli'de bayram ulaşımı ücretsiz

Güncelleme Tarihi:

Denizlide bayram ulaşımı ücretsiz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 14:14

Denizli'de bayram ulaşımı ücretsiz

Haberin Devamı

DENİZLİ'deki belediye otobüsleri Ramazan Bayramı'nın ilk 2 günü ücretsiz hizmet verecek.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir tatil geçirebilmeleri için bazı önlemler aldı. Vatandaşların bayram ziyaretlerini daha rahat yapabilmesi için belediye otobüsleri bayramın ilk iki günü ücretsiz hizmet verecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 112 İtfaiye, 188 Cenaze ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (DESKİ) 185 Çağrı Merkezi bayram tatili boyunca hizmet verecek. İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri vardiya sistemine göre 24 saat görevlerinin başında olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin birçok biriminde nöbetçi ekipler oluşturularak, halkın acil ihtiyaçları anında karşılanacak. Vatandaşlar, Ramazan Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere her türlü problemleri için Alo 153 telefon hattından ulaşabilecek.
BAYRAMLAŞMA İLK GÜN
Denizli protokolünün vatandaşlarla bayramlaşma töreni ise belediye önünde bayramın ilk günü saat 17.30'da yapılacak. Delikliçınar Meydanı'nda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol üyeleri törene katılıp, vatandaşlarla bayramlaşacak.
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, yayınladığı bayram mesajında sürücülere trafik kurallarına uymaları çağrısında bulundu. Asırlardır insanları birbirine bağlayan, kardeş kılan bayramlardan birine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Altıparmak, "Son yıllarda hemen hemen tüm ramazanları acı, ıstırap, kan ve gözyaşıyla idrak etmeye başladık. Bu ramazanda da başta ülkemizde yaşadığımız terör olayları olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde ve özellikle de Gazze'de, Irak'ta, Suriye'de ve Doğu Türkistan'daki kardeşlerimizin maruz kaldıkları sıkıntılar hepimizi derinden üzmektedir. Ramazan Bayramı'nın başta ülkemiz olmak üzere Tüm İslam alemi ve dünyada barışın hakim olmasına vesile olmasını dilerim" dedi.
Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!