Denizli'de 700 araçlık katlı otopark inşaatı bitirildi

Güncelleme Tarihi:

Denizlide 700 araçlık katlı otopark inşaatı bitirildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 16:49

Denizli'de 700 araçlık katlı otopark inşaatı bitirildi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin 15 Mayıs Mahallesi'nde yapımına başladığı 700 araç kapasiteli katlı otopark inşaatı tamamlandı.

Kent merkezinin her geçen gün artan araç sayısıyla birlikte otopark ihtiyacını karşılamak için projeler yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kınıklı Mahallesi'nde 245 araç kapasiteli Çamlık Katlı Otoparkı'nı tamamlanma aşamasına getirirken, 15 Mayıs Mahallesi'nde hayata geçirdiği 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nı ise bitirdi. Bölgenin otopark ihtiyacına yanıt verecek tesisin peyzaj çalışmaları devam ederken, 23 bin 587 metrekare toplam kapalı alanda yapılan katlı otopark 700 araca hizmet verecek.

15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın kısa süre sonra hizmete gireceğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, "Kent trafiğini rahatlatmak için birçok proje gerçekleştiriyoruz. Otopark projelerini de birer birer hayata geçiriyoruz. Denizli'nin ulaşımdaki sorunlarını çözmek için milyonlarca liralık yatırım yapıyoruz. Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Köprülü Kavşağı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı, Bozburun Köprülü Kavşağı, Akhan virajı ve yaya üst geçitlerimiz ile yeni çevre yollarımızı birer birer hizmete aldık, almaya da devam ediyoruz. Hedefimiz ulaşımda sorunsuz bir şehir" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!