Denizli'de 5 telefon dolandırıcısı tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Denizlide 5 telefon dolandırıcısı tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 11:09

Denizli'de 5 telefon dolandırıcısı tutuklandı

Haberin Devamı

DENİZLİ'de telefon dolandırıcılığına karşı yürütülen çalışmada polis tarafından son 1 ayda suçüstü yakalanan 5 kişi, sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, kendisini telefonda polis ya da savcı olarak tanıtarak vatandaşların paralarını ve altınlarını dolandıran kişilere karşı mücadelesini sürdürüyor. Kandırılan vatandaşların ifadelerinden yola çıkan polis, dolandırıcıların kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak genellikle vatandaşları banka hesaplarının FETÖ ya da PKK terör örgütleri tarafından el geçirildiği yalanını uydurarak korkuttuğunu tespit etti. Çalışmalarını sürdüren polis, son 1 ayda dolandırıcılık yaptığı belirlenen A.B. (Abdullah Bozoklu), İ.E. (İsmail Ergün), M.B. (Musa Baran), S.A. (Süleyman Aksoy) ve S.A.'yı (Salih Arslanlı) yakaladı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.,
Tutuklananlardan, Diyarbakır'dan Denizli'ye geldiği belirlenen M.B.'nin (Musa Baran) ifadesinde, Denizli ve çevre illerde 7 ayrı kişiyi dolandırdığını söylediği belirtildi. Zanlının dolandırıcılıkta ele geçirdiği 1 kilonun üstündeki altın ile 500 bin nakit parayı İ.K. adında bir kişiye verdiğini ifade ettiği, ayrıca otel, taksi, yemek ve yolculuk giderlerini de not ettiği ortaya çıktı.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!