Denizli ulaşımını rahatlatacak projeler

Güncelleme Tarihi:

Denizli ulaşımını rahatlatacak projeler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2017 11:40

Denizli ulaşımını rahatlatacak projeler

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ulaşım alanında devam eden projelerin tamamlanmasının ardından Denizli'de trafiğin rahatlayacağını söyledi.

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Denizli İl Temsilciliği'nin daveti üzerine yönetim kurulu toplantısına katıldı. Memur-Sen Denizli İl Başkanı Osman Tavşan, davetlerine katılan Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin son dönemde hayata geçirdiği projeleri anlatan Başkanı Osman Zolan, Denizli için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyleyerek, "Projelerimiz, hızlı bir şekilde devam ediyor. Denizli merkezimizde ve ilçelerimizde hizmete aldığımız projelerimiz de var, devam eden projelerimiz de. En kısa sürede tamamını hizmete almayı planlıyoruz. Özellikle ulaşım alanında yaptığımız yatırımlar Denizli'de ulaşımı daha yaşanabilir bir hale getirecek. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladığımız bölgelerde üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Onları da tamamladığımızda ulaşım anlamında şehrimizde büyük bir rahatlama olacak" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!