Denizli Büyükşehir'den amatör spor kulüplerine maddi destek

Güncelleme Tarihi:

Denizli Büyükşehirden amatör spor kulüplerine maddi destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 18:20

Denizli Büyükşehir'den amatör spor kulüplerine maddi destek

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, bu yıl amatör spor kulüplerine 900 bin lira maddi destek verecek.

Denizli genelinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı 97 kulübe toplamda yapılacak 900 bin liralık maddi destek projesinin ilk ayağı Acıpayam'da düzenlenen törenle başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Acıpayam, Çameli ve Serinhisar'da 23 ayrı branşta faaliyet gösteren 6 spor kulübüne toplam 58 bin 750 lira tutarındaki yardım çeklerini kulüp başkanlarına teslim etti.

Acıpayam Yeni Düğün Salonu'nda düzenlenen törene; Başkan Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı AK Partili Hulusi Şevkan, Çameli Belediye Başkanı AK Partili Cengiz Arslan, Serinhisar Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Kobaş, ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, ve amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcuları katıldı.

Denizli'nin büyükşehir olmasıyla birlikte kent merkezindeki tüm olanakların ilçelere de taşınmasına önem verdiklerini belirterek, amatör spora da destek verdiklerini söyledi. Amatör spor branşlarının yaygınlaşması, gençlerin ve öğrencilerin spora yönelmeleri için ilçelerde ve kent merkezinde spor tesisleri, yüzme havuzları yaptıklarını söyleyen Zolan, "Bu desteklerle Denizli amatör sporların başkenti olacak. Şu anda 27 branşta ücretsiz spor kursu veriyoruz. Artık kayak sporu da Denizli'de yapılır hale geldi. Bu çeşitliliği artırarak herkesin istediği her alanda spor yapmasını istiyoruz. Artık ilçelere de tenis kortu yapıyoruz. Denizli'deki tüm vatandaşlarımız her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Şunu bilin ki; imkanımız neyse en üst seviyede sizlere destek olmaya çalışacağız. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı'yla birlikte gayretlerimiz devam edecek" dedi.

Zolan, proje kapsamında 97 spor kulübüne toplam 900 bin lira maddi destek vereceklerini açıkladı.

Törenin sonunda ise Çamelispor Kulüp Başkanı İsmail Aksoy, Başkan Osman Zolan'ın Çameli'de katıldığı bir organizasyonda yaptığı penaltı atışını belgeleyen fotoğrafını hediye ederek sürpriz yaptı.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!