Deniz Berdan Ankaralı kadınlarla

Güncelleme Tarihi:

Deniz Berdan Ankaralı kadınlarla
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2011 00:00

Elle Dergisi ve Harvey Nichols, Ankara’da “Elle Stil Buluşması” isimli bir davet düzenledi.

Kentpark’taki Harvey Nichols mağazasında gerçekleşen davette tasarımcı ve blogger Deniz Berdan, Ankaralı kadınlarla buluştu. Berdan, imaj ve moda üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

TÜRKİYE’NİN en önemli kadın, moda ve güzellik dergilerinden Elle, Ankara’da Harvey Nichols’la birlikte bir davet verdi. Kentpark’taki Harvey Nichols Mağazası’nda “Elle Stil Buluşması” isimli etkinlikte tasarımcı ve blogger Deniz Berdan, Ankaralı kadınlarla moda ve imaj üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Davete, başkent cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Kişiselleştirmenin önemi

Yaklaşık iki saat süren etkinlikte Deniz Berdan, davetlilerden gelen soruları yanıtladı. Berdan, kişiselleştirmeden bahsederek, aldığı kıyafetleri kendine göre yorumlayarak kullandığını anlattı. Tasarımların uzun soluklu kullanılabileceğini dile getiren Berdan, marka almak yerine özel bir şeyleri tercih ettiğini aktardı. Tasarımcı, Kapalı Çarşı’nın dünyanın en eski AVM’si olduğunu ifade etti. Deniz Berdan, Bir davetlinin aynı gün yapılan iki farklı davete iki farklı kıyafetler katılabildiklerini söylemesi üzerine “Biz bir günde iki farklı kıyafet giysek kapak oluruz” cevabını verdi.

Türk kültürü denince akla kaftan gelmemeli

Berdan’ın moda ve imaj konusunda düşüncelerinin bazıları ise şu şekilde oldu;

“Türk kültürü denildiğinde akla kaftan gelmemeli. Türk kültürünü modernize etmeliyiz. Tüm dünyada marka değil, tasarım önemlidir.

Önemli olan orantı

“Vücutta önemli olan orantıdır. Besen, omuz ve kalça orantısı önemli. Orantılı vücut her kıyafeti taşıyabilir”.

“Çok fazla spor yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Fazla yapmak metabolizmayı hızlandırır ve yaşlanmayı artırır. Haftada üç gün yarım saat spor yapıyorum”.

“Evde kullanım dışı kalan eşyaları, tekrar kullanıma açmak önemlidir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!