Demokrasi Şehitleri futbol turnuvası başladı

Güncelleme Tarihi:

Demokrasi Şehitleri futbol turnuvası başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 10:50

Demokrasi Şehitleri futbol turnuvası başladı

Haberin Devamı





ŞANLIURFA (DHA)-ŞANLIURFA’da, Eyyübiye Belediyesi ile Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘15 Temmuz Demokrasi şehitleri’ anısına düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Eyyübiye Belediyesi ile Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen futbol turnuvasının startı verildi. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanların anısına düzenlenen futbol turnuvasının başlama vuruşunu Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir yaptı. 2 hafta boyunca Kale Spor Tesislerinde sürecek ve 61 takımın katılım göstereceği turnuvanın açılış müsabakası Eyyübiye Belediyesi ile Eyüp Göncü Lisesi arasında yapıldı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de forma giydiği ilk müsabakayı Eyyübiye Belediyesi 2-0 kazandı.



Başkan Ekinci, “15 Temmuz’u unutmayıp asla da unutturmayacağız. 15 Temmuz süreci hakikaten bu milletin dirilişini belgeleyen bir durumdur. Bunu da unutturmamak adına yapılması gereken değişik faaliyetler vardı. Bu faaliyetlerden birisi de Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz futbol turnuvasıdır.



FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!