Dedeye 'özel' nikâh

Güncelleme Tarihi:

Dedeye özel nikâh
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 23:11

BALIKESİR'de emekli bakkal Recep Yatman (94), torunu Merve Yatman'ın (31) Hakan Baytar (32) ile 6 ay önce yaptığı nişan töreninde, yaşının bir hayli ilerlediğini belirterek, kısa sürede düğün yapmalarını istedi.

Haberin Devamı

Baytar ile Yatman, temmuz ayında düğün yapmak üzere hazırlıklara başladı. Ancak Recep Yatman, geçen hafta aniden rahatsızlandı. Doktorlar, Balıkesir Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan Yatman'ın fazla ömrü kalmadığını, 3-4 gün içinde yaşamını yitirebileceğini aile bireylerine söyledi.

Dede Yatman, torununun mürüvvetini görmek istediğini yineleyince genç kız, ailesine senaryo bir düğün ve nikâh hazırlama önerisinde bulundu. Yatman, dedesinin mutlu olması için nikâh gününü erkene aldığını söyleyerek hastane bahçesinde temsili nikâh töreni düzenledi. 30 Nisan'da Recep Yatman'ın çocukları, yakınları ve damat tarafının aile bireyleri ile hastanede tedavi gören bazı hastalar senaryo düğüne katıldı. Senaryo düğünle moral bulan Yatman’ın geçen çarşamba günü yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!