Davullu zurnalı kan bağışı kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Davullu zurnalı kan bağışı kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2016 12:23

Davullu zurnalı kan bağışı kampanyası

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/ KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde kış ayları nedeniyle kan bağışlarında ciddi oranda düşüş olması üzerine farkındalık yaratmak amacıyla davullu zurnalı kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi ve Türk Kızılayı Keşan Şubesi işbirliğinde düzenlenen kan bağışı kampanyası, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle başladı. Törene, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Özcan, daire amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Türk Kızılayı Keşan Şubesi Başkanı Vedat Koyuncu, kış aylarında kan verme oranının düştüğünü belirterek, bu konuda algı oluşturmak ve kan bağışını arttırmak amacıyla şölen havasında bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.
Programda, Keşan Belediye Bandosu, Özel Aden Okulları Cumhuriyet Korosu ve Lalacık Halk Oyunları ekibi gösterilerini sundu. Alanda Lalacık Halk Oyunları ekibinin müzisyenleri davul ve klarnetle Trakya yöresine ait müzikler çalarken, vatandaşlar kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.
AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege de kan bağışında bulundu. Kan bağışı kampanyası bugün, saat 18.00’de, sona erecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!