Datça Esnaf Odası'nda, Demirbaş güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Datça Esnaf Odasında, Demirbaş güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2018 12:17

Datça Esnaf Odası'nda, Demirbaş güven tazeledi

Haberin Devamı

DATÇA Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın tek liste ile gidilen olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Cemal Demirtaş, güven tazeleyerek bir dönem daha başkanlığa seçildi.

Datça Esnaf ve Sanatkarlar Odası 15'inci Olağan Seçimli Genel Kurulu, Uğurlu Düğün Salonu'nda yapıldı. Mevcut başkan Cemal Demirtaş'ın karşısına rakip çıkmayan genel kurulda, 814 üyeden 219'u sandığa gitti. Kullanılan oyların tamamını alan Demirtaş, başkanlığa seçildi.

Datça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Demirtaş, ikinci kez göreve seçilmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Esnafımızın desteği ile dört yıllığına göreve seçildik. Gücümüzün ölçüsünde hizmetlerimize devam edeceğiz. Esnafımızın zaman kaybını önlemek için yeni bir çalışma başlattık. Bundan böyle, onlar bizim değil, biz onların ayağına gideceğiz. Yeni bir araç aldık. İç donanımını yaptık. Gezici ekibimiz, esnafımızın işyerlerini dolaşıp her türlü işlemlerini yapacak. Esnafın zaman kaybı önlenmiş olacak. Üye kayıtlarından, aidat borcuna ve odadan almak istedikleri belgelere kadar her türlü hizmeti vereceğiz. Denemeler başarılı oldu. Ancak, gezici aracımızı minibüse çevirmeyi planlıyoruz. İçerisinde rahatlıkla oturulabilecek, bir ofis benzeri alan oluşturacağız" dedi.

Demirtaş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Cahit Akyüz, Merter Özcan, Ercüment Keskin, Tamer Eralp, Fatma Tatlı ve Halil İşçi'den oluştu.

Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!