Dardanelspor'dan imza şov

Güncelleme Tarihi:

Dardanelspordan imza şov
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 16:35

Dardanelspor'dan imza şov

Haberin Devamı

Burak GEZEN / ÇANAKKALE, (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup takımlarından Dardanelspor, dış transferde anlaştığı 12 futbolcu ve kiralık oynadıkları takımlardan dönen 2 oyuncusuna toplu imza töreni düzenledi.
Dardanelspor Tesisleri'ndeki törende Yönetici Engin Yalçın, 14 futbolcuyu tek tek tanıttı. Geçtiğimiz sezonun kendileri için kötü geçtiğini hatırlatan Yalçın, "Ligin hemen bitiminde Teknik Direktör Önder Karaveli ile anlaştık. Transfer listesindeki isimleri renklerimize bağladık. Tüm takımlar önemli yatırımlar yaptı. Oldukça zorlu mücadeleler olacak. Ancak ligi en iyi yerde bitireceğimize inanıyorum. Onursal Başkanımız Niyazi Önen'in, 3 sene içerisinde TFF 1'inci Lig'de olma sözü var. Bunu gerçekleştirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi.
Çanakkale ekibi, Büyükşehir Gaziantepspor'dan sol bek Aykut Erdoğan, Beşiktaş'tan kaleci Enes Fidayeo, Avustralya ekibi Adelaide United'dan forvet Samet Altundağ, Kırıkhanspor'dan orta saha oyuncusu Serkan Çelik, 24 Erzincanspor'dan forvet Uğur Uğur, Başakşehir'dan sol bek Ahmed Emir Tekçam, Trabzonspor'dan stoper Yusuf Bayram ve Darıca Gençlerbirliği'nden orta saha oyuncusu Can Morgül ile 3'er yıllık, Diyarbekirspor'dan kaleci Ceyhun Demircan, Sancaktepe Belediyespor'dan stoper Menderes Korkmaz, Bayrampaşaspor'dan orta saha oyuncusu Ömer Sümer ve Demirten Yeşilköyspor'dan stoper Ahmet Sönmez ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. Kastamonuspor'da kiralık oynayan orta saha oyuncusu Uğur Çelik ve Dersimspor'da kiralık forma giyen sağ bek Bedri Evren de yuvaya döndü.

FOTOĞRAF  
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!