Darbe girişiminde yaralanan polis hastanede evlendi

Güncelleme Tarihi:

Darbe girişiminde yaralanan polis hastanede evlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2016 08:01

15 Temmuz darbe girişiminde yaralanan polis memuru Ferdi Akgün tedavi gördüğü Özel Medipol Mega Hastanesi’nde evlendi. Düğünleri gelecek ay yapılacak çifte nikah hediyesi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da altın bilezik gönderdi. Çift, nikahlarında siyah birer takım giymeyi tercih etti.

Haberin Devamı

21 Ağustos’taki düğünü için Esenler’deki akrabalarına düğün davetiyesi dağıtmak üzere gittiği sırada darbe girişimini duyup Topkule Kışlası’na operasyon düzenleyen meslekdaşlarına yardıma koşan Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Akyün, aldığı kurşunlarla sağ kolu ve sol ayağından yaralandı.

Hemen hastaneye kaldırılan Akyün’ün tedavisi sürerken nikahı hastanede kıyıldı. Bir süredir Nesrin Demir ile nişanlı olan Akyün’ün nikahını Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu kıydı.

Darbe girişiminde yaralanan polis hastanede evlendi
Çiftin nikah şahitliğini ise Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haydar Özdemir yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da çifte altın bilezik gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gönderdiği düğün hediyesini nikahı da kıyan Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu takdim etti.

Haberin Devamı

Darbe girişiminde yaralanan polis hastanede evlendi
Akyün’ün aldığı yaralar nedeniyle yakın bir tarihte ameliyat olacağı belirtildi. Akyün’ün eşi Nesrin Demir Akyün, bir süre önce Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği infaz ve koruma memurluğu sınavını kazandı. Şu an atama bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!