GeriSeyahat Dalmaçya kıyılarında yelken turu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Dalmaçya kıyılarında yelken turu

Dalmaçya kıyılarında yelken turu

Hırvatistan Dalmaçya kıyılarında mavi yolculuk yapmak oldukça kolaydır. Dalmaçya kıyıları tatilinde gidebileceğiniz her nokta keyifli, sessiz ve kuytudadır. Demirlemek istediğiniz yerde bir başka tekne görseniz bile yapmanız gereken tek şey, o burnu geçip hemen sonraki ıssız koya demirlemek olacaktır. İşte Dalmaçya kıyıları turu...

Yatınızdaki su sporları oyuncaklarıyla eğlenmek, sakinlik içerisinde dinlenmek ve hemen her köşede tam hayalinizdeki doğallığın içine dalabilmek, Hırvatistan Dalmaçya kıyılarını ailenizle kiraladığınız yatla gezmek için benzersiz kılıyor. 

Dalmaçya kıyılarında yelken turu

Bu günlerde Hvar ve Dubrovnik oldukça popüler ancak, Sipan ve Vis bölgelerinde keşfedilecek daha çok yer var. Kiraladığınız teknenizle, Hırvatistan sularında biraz daha kuzeye seyredip bu kıyıları keşfetmek oldukça kolay. Binlerce ada ve muhteşem koylar, tam olarak bu bölgede bulunuyor. Tamamen izole ve gizli kalmış bu koylarda, denizin keyfini çıkarmak paha biçilemez olacak.

Dalmaçya kıyılarında yelken turu

Benzersiz gün batımı manzaraları, Dubrovnik Marina’dan kiralayacağınız yatınızla kolayca ulaşacağınız Montenegro kıyılarında.. Belkide şimdiye kadar tecrübe ettiğiniz en muhteşem manzaraları, yatınızda yediğiniz akşam yemeği ve kokteyl eşliğinde burada seyredeceksiniz.

Dalmaçya kıyılarında yelken turu

Dalmaçya kıyılarını bilen tecrübeli yatçılar için artık klişe haline gelmiş olsa da, Krka Şelaleleri bölgenin yegane turistik noktalarından biri. Servis botunuzla bu bölgeye giriş yapmanız yasak ancak, booktheboat.com ayrıcalığıyla yatınızı kiraladığınız şirketler, Krka Şelaleleri’ne rehber eşliğinde mini turlar organize ediyor. 

Dalmaçya kıyılarında yelken turu

Dubrovnik’in tepelerinde The Buza barları, size gün batımını izlerken eğleneceğiniz ortamlar sunuyor. Bu noktada iki ayrı bar var. Karayip tarzında olan ve diğerinden daha eski olan bar, plastik bardaklarda bira servisi yapıyor. İkinci ve daha yeni olan ise, cam bardaklarda kokteyllerinizin tadını çıkarabileceğiniz ortamı sunuyor. 

yatvitrini.com Tarafından hazırlanmıştır.

False