Dalaman'da kaymakam değişikliği

Güncelleme Tarihi:

Dalamanda kaymakam değişikliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 12:50

Dalaman'da kaymakam değişikliği

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Dalaman ilçesindeki Kaymakam Yılmaz Şimşek, Pendik Kaymakamlığı'na atanırken Şimşek'ten boşalan makama ise Mardin Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan atandı.
Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi'ne göre 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının görev yeri değiştirildi. 75 Kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. 30 Kaymakam ve vali yardımcısı ise bakanlık merkez birimlerinde görevlendirildi. Eski Pendik Kaymakamı Osman Tunç'un Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonları kapsamında gözaltına alınarak tutuklanmasının ardından Pendik Kaymakamlığı'na vekaleten bakan İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, 1 Aralık 2016 tarihinde yayınlanan Kanun Hükmündeki Kararname ile eski görevine geri döndü. Pendik Kaymakamlığı'na ise Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek atandı. Yılmaz Şimşek yaklaşık beş buçuk yıldır görev yaptığı Dalaman'ı çok sevdiğini belirterek değişikliğin hayırlı olmasını diledi.
ALİ GÜLDOĞAN KİMDİR?
Dalaman Kaymakamlığı'na atanan Ali Güldoğan,1977 tarihinde Diyarbakır Çüngüş'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır'da tamamlayan Güldoğan, 2000 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. İki yıl İstanbul Barosu'na kayıtlı şekilde avukatlık yaptıktan sonra Gaziantep Kaymakam adayı oldu. Kaymakam adaylığı süresince 1 yıllığına Londra'ya İngiliz sistemini yerinde incelemek ve yabancı dil eğitimi almak üzere gönderilen Güldoğan, Tokat Niksar ve Sulusaray ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. 2006-2007 Dernekpazarı Kaymakamlığı ve Çaykara Kaymakam Vekilliği, 2007-2009 Hozat Kaymakamlığı, 2009-2011 Sinanpaşa Kaymakamlığı, 2011-2013 Tunceli Vali Yardımcılığı, 2013-2015 Mardin Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası Ali Güldoğan, son olarak Kızıltepe Kaymakamlığı görevini yürüttü.

Cihan KAYA / DALAMAN (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!