Daire Seçmenin Tam Zamanı

Güncelleme Tarihi:

Daire Seçmenin Tam Zamanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 15:14

Rönesans Piazza Maltepe projesi, İstanbul’un Anadolu Yakası sınırlarında yer alan Maltepe ilçesinde yükseliyor. Ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında da faaliyet gösterdiği coğrafyada adından söz ettiren projelere imza atan Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Piazza Maltepe, karma yaşam projesi olarak dikkat çekiyor.

  • PROJE ÖZELLİKLERİ

Rönesans Piazza Maltepe projesi, İstanbul’un Anadolu Yakası sınırlarında yer alan Maltepe ilçesinde yükseliyor. Ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında da faaliyet gösterdiği coğrafyada adından söz ettiren ödüllü projelere imza atan Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Piazza Maltepe, karma yaşam projesi olarak dikkat çekiyor.

Hem konut hem de ticari birimlerden oluşan karma yaşam konseptine sahip olan Rönesans Piazza Maltepe projesi içerisinde yer alan Piazza Rezidans’ ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Projede bulunan dairelerin büyüklükleri ise 1+1'ler 58 ile 95 metrekare, 2+1'ler 95 ile dupleks 205 metrekare, 3+1'ler de 150 ile 215 metrekare arasında değişiyor.

Karma yaşamın hakim olduğu Rönesans Piazza Maltepe projesinde 55 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ve dünyaca ünlü markaların yer alacağı bir AVM ve 20 katlı bir de ofis bloğu bulunuyor. Toplamda 225 adet rezidans dairesinden meydana gelen Rönesans Piazza Maltepe projesinde daire sahiplerinin konforu için açık havuz, AVM alanına direkt geçiş olanağı ve sosyal donatı alanları yer alıyor.

Mimarisinde modern bir anlayışın hakim olduğu projenin orta bölümündeki açık meydanda ise restaurant ve kafeler yer alacak. Rönesans Piazza Maltepe, E-5 ana arteri atresi üzerindeki konumu, Maltepe Esenkent metro durağına AVM içerisinden direkt bağlantılı oluşu ile kolay ulaşılır lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Kadıköy'e 20'şer dakikalık mesafesi, Maltepe Sahil Parkı'na da 5 kilometrelik uzaklığındaki Rönesans Piazza Maltepe'de, ulaşım sorun olmaktan çıkacak.

Yönetimi bugüne kadar 10 alışveriş merkezi ve 4 ofis projesini başarıyla yönetmekte olan Rönesans Gayrimenkul ekipleri tarafından yapılan Rönesans Piazza Maltepe projesi, ortalama 3 bin ofis çalışanı ve 1.500 AVM çalışanı ile yüksek talep görecek rezidans kısmı ile oldukça karlı bir yatırım değeri ve kira getirisi sunacaktır.

Rönesans Piazza Maltepe Projesi Nerede?

Lokasyonu ile fark yaratan Rönesans Piazza Maltepe projesini açık adresi Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Cad. No:71 Maltepe / İstanbul olarak belirtiliyor. Rönesans Piazza

Maltepe projesi konum olarak, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 23 kilometre-20 dakika, Kadıköy’e 18 kilometre-20 dakika, Allianz Tower’a 13 kilometre -15 dakika, Bostancı İDO İskelesi’ne 10 kilometre-15 dakika, Maltepe Sahil Parkı’na 5 kilometre-10 dakika ve Anadolu Adliye Sarayı’na 1 kilometre - 2 dakika mesafede yükseliyor.

Rönesans Piazza Maltepe Teslim

Rönesans Piazza Maltepe projesinde teslimatlar Haziran ayı itibari başlamıştır.

Daha fazla bilgi almak içi tıklayın.

BAKMADAN GEÇME!