'Daha hiçbir şey görmedin Vincent'

Güncelleme Tarihi:

Daha hiçbir şey görmedin Vincent
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 15:12

Beşiktaşlı futbolcular, Gaziantepspor maçından sonra taraftarlara hayran kaldığını söyleyen Vincent Aboubakar'a bu karşılığı verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın, Porto'dan 10 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Vincent Aboubakar, Gaziantepspor maçında attığı şık gol ve oynadığı futbolla tam not aldı. İlk sınavında teknik heyet, yönetim ve taraftarların gözüne giren Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'ın ise Vodafone Arena'ya hayran kaldığı ortaya çıktı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde daha önce U21 takımına karşı oynadığı maçta da bir gol atan Vincent Aboubakar'ın, Gaziantep karşılaşmasından sonra, "Tam benim istediğim taraftar profili. İyi ki gelmişim Beşiktaş'a" dediği aktarıldı. Aboubakar'ın bu sözleri karşısında takım arkadaşlarının ise "Sen asıl Vodafone Arena tamamen dolduğunda gör taraftarı. Daha hiçbir şey görmedin" diye konuştukları bildirildi.
24 yaşındaki Vincent Aboubakar'ın, Beşiktaş içindeki pozitif hava ve arkadaşlık ortamına da hayran kaldığı öğrenildi.

Teknik heyetin oyun anlayışını tamamen hücum futbolu üzerine kurmasının kendisi açısından önemli bir fırsat olduğunu da her fırsatta dile getiren Beşiktaş'ın yeni golcüsü Vincent Aboubakar'j "Çok doğru bir yere geldiğime yürekten inanıyorum. Çok iyi bir takımız. Çok daha iyi olacağız. Takımda çok klas oyuncular var. Hazırlık maçında bile bu kadar seviniyorsak, takım olma yolunda doğru işler yapıyoruz demektir. Bu statta gol atarak tribünleri sevindirmek, bu taraftarı mutlu etmek benim en çok istediğim şey. Bazı oyuncular vardır ateşli taraftarlar karşısında çok daha iyi oynar. Ben de, Beşiktaş taraftarı gibi ateşli taraftarlar karşısında çok daha fazla motive oluyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi.

BAKMADAN GEÇME!