Dağıstan’dan veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Dağıstan’dan veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 12:28

Dağıstan’dan veda yemeği

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Anamur ilçesinde, uzun yıllardır görev yapan Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan emekli olurken, onuruna verilen yemekte duygu dolu anlar yaşandı. 
Anamur Öğretmen Evi’ndeki yemeğe, Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Öner, Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Serdar Cangökçe ve daire müdürleri katıldı.
Burada konuşan Kaymakam Kurdoğlu, "Milli Eğitim Müdürü geride bıraktığı başarılar ve onun yetiştirdiği öğrenciler çok anlamlı bir sermayesidir. Yeni yaşamında ona başarılar diliyorum. Emekli yaşamında da eğitime önem vereceğini ve çalışma arkadaşlarına destek olacağına inanıyorum" dedi.
Emekli olması nedeniylede çalışma arkadaşlarına bir veda konuşması yapan Dağıstan, "Bozyazı ilçesinde başladığı öğretmenlik yaşamıma artık nokta koyma zamanı geldi. Emekli oluyorum ama Anamur için bundan sonra da elimi taşın altına her zaman koyacağım. Görev yaptığım zaman süreci içinde öğrencilerin eğitim sorunlarının çözümünde ve kalitesinin artması için hep çalıştım. Bana verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekküre ediyordum" diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Kaymakamı Kurdoğlu, Dağıstan’a hizmetlerinin anısına bir plaket verdi. Emniyet Müdürü Güngör ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Cangökçe de Dağıtsan'a çeşitli hediyeler verdi.
Dağıstan için ikinci yemeğini ise birlikte görev yaptığı öğretmen arkadaşlarına ve okul müdürleri tarafından verildi. Anıların anlatıldığı ve hoş sohbetlerin dile getirildiği yemekte, Dağıstan gerek öğretmenliği gerekse 15 yıllık müdürlük döneminde görev yerlerinde sağladığı katkıları ve kendisinin de kazanımlarını dile getirdi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!