Cumhuriyet Savcısına emeklilik töreni

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet Savcısına emeklilik töreni
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 13:37

Haberin Devamı

ADANA (AA) - Meslekte 40 yıl görev yapan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Başer için emeklilik töreni düzenlendi.

Adana Cumhuriyet Başsavcığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Adana'da 18 yıl olmak üzere melekte 40 yılını dolduran Cumhuriyet Savcısı Başer'in yaş haddinden emekliye ayrılması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı Toplantı Salonunda tören düzenlendi. Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Başer'e yaptığı hizmetlerden dolayı anı plaketi verdi.

Başsavcı Yeldan, Başer'in çok saygın bir hukuk adamı, çalışmalarıyla da genç meslektaşlarına örnek olduğunu kaydetti.

Adana Adliyesi'nin çok yoğun çalışılan, iş yükü de fazla olan bir yer olduğunu belirten Yeldan, ''Böyle bir iş yükü altındaki adliyede, bu kadar uzun süre görev yapmak, sürekliliği sağlamak büyük bir başarıdır. Savcımız çalışmalarındaki titizliğiyle, çalışkanlığıyla, azmiyle herkese örnek olmuştur. Duayen savcımıza ailesiyle birlikte mutlu, huzurlu ve başarılı bir emeklilik hayatı diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Savcı Başer de görev süresi içerisinde meslektaşları ve tüm personelle büyük bir uyum ve duygu birliği içerisinde çalışmış olmanın hazzı ve mutluluğuyla emekliye ayrıldığını belirtti.

Törene Başsavcıvekilleri Reşit Özcan, Cumali Tülü, Birsen Türkoğlu ve Mehmet Arıkan ile adliyede görev yapan Cumhuriyet savcıları katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!