Cumhuriyet Eğitim Treni Sivas’a Geldi

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet Eğitim Treni Sivas’a Geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:59

CUMHURİYET'TİN KURULUŞUNUN 92'İNCİ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KAYSERİ'DEN YOLA ÇIKAN 'CUMHURİYET EĞİTİM TRENİ' SİVAS'A GELDİ.

Cumhuriyet’in kuruluşun 92’inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kayseri’den yola çıkan "Cumhuriyet Eğitim Treni" Sivas’a geldi.
Özel Tekden Koleji tarafından organize edilen "Cumhuriyet Eğitim Treni", Sivas Tren Garı’na geldi. Treni, kardeş okul seçilen Mevlana Ortaokulu idarecileri ve öğrencileri karşıladı.
Tekden Koleji Genel Müdürü İbrahim Orhan ,”Biz bundan 8 yıl önce öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini nasıl farklı yapabiliriz, milli mücadeleyi, Kurtuluş Savaşı’nı o istiklal mücadelesini ve tutkusunu nasıl yaşayabilir düşüncesi içerisinde bir proje başlattık. Daha sonra öğrencilerimiz ve eğitimcilerimizin gelen talepleri doğrultusunda biz Sivas’a gidelim yerinde yaşayalım, hissedelim ve bu gidişimizi otobüsle değil de trenle yapalım hatta bunun adına da Cumhuriyet Eğitim Treni diyelim diyerek bir proje oluşturdular. Biz Tekden Koleji olarak bu projeye gönülden bağlandık. “dedi.
Orhan, proje kapsamında emeği geçenlere teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!