Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özge'nin babasına telefon (2)

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Özgenin babasına telefon (2)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 15:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özge'nin babasına telefon (2)

Haberin Devamı

ÖZGE ADIMLARINI PROFESYONELCE ATACAK
Antalya'da babası Ali İhsan Yıldırım'ın 150 liraya yaptığı düzenekle protez bacağıyla hayatı adımlayan 3 yaşındaki minik Özge, artık Kepez Devlet Hastanesi'nde fizyoterapistler eşliğinde yürüyecek. DHA'nın haberiyle gündeme gelen, bir bacağı protez olan Özge Yıldırım'a Türkiye'nin dört bir tarafından destek gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonla aradığı baba Ali İhsan Yıldırım'a bir destek de Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Kepez Devlet Hastanesi'nden geldi.
Kepez Belediyesi'ne ait bir ambulansla hastaneye getirilen Özge, doktorlar ve fizyoterapistler eşliğinde adım atmaya başladı. Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Gökmen, Özge'nin bundan sonraki fiziksel eğitim süreci ve proteze alışma sürecini kendilerinin yöneteceğini söyledi. Her gün Özge'yi hastaneye taşıyacaklarını dile getiren Gökmen, "Özge'nin önce 1 saat rehabilitasyonunu sağlayacağız. Ardından oturmasından kalkmasına, merdiven çıkmasından tuvalet alışkanlığında protezini kullanmasına kadar tüm eğitimlerini haftanın beş günü hastanemizde sağlayacağız. Özge'nin böylece hayata daha sıkı tutunabilmesini sağlamak istiyoruz" dedi.
BURADAKİ MERDİVENLERDE TAKILMIYOR
Gelişmelerden mumnun olan baba Ali İhsan Yıldırım da burada daha güzel düzenekler olduğunu belirterek, "Burada merdiven düzeneği de var. Bizim merdivenlerde takılıyordu, burada takılmıyor. Burada tecrübeli insanlar var, inşallah koştuğu günleri de göreceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!