Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da konuştu: Milletim başkanlık istiyor (6)

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konyada konuştu: Milletim başkanlık istiyor (6)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 19:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da konuştu: Milletim başkanlık istiyor (6)

Haberin Devamı

ERDOĞAN'DAN BELEDİYELERE ZİYARET
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış ve temel atma töreninin ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada belediyenin mehter takımının marşları eşliğinde karşılanan Erdoğan, kendisini bekleyen halkı da selamladı, sohbet etti.
Erdoğan'ın, ziyareti basına kapalı olarak gerçekleşti. Erdoğan, ziyaretin ardından yine hizmet binasına taşınan Meram Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.
EMİNE ERDOĞAN, TROPİKAL KELEBEK BAHÇESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Selçuklu Belediyesi tarafından  yaptırılan Tropikal Kelebek Bahçesi'ni gezdi. Emine Erdoğan'a gezisi sırasında Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu eşlik etti. Emine Erdoğan koluna konan bir kelebekle fotoğraf çektirdi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’dan bilgiler alan Emine Erdoğan, doğa sınıfında kelebek, böcek ve bitkilerin yaşamı hakkında eğitim alan ana sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Çocuklara tanıtılan canlı bir yılana Emine Erdoğan'ın dokunması,  öğrencilerin heyecanlı anlar yaşamasına neden oldu.

FOTOĞRALI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!