Çukurova'da futbol yaz okulu

Güncelleme Tarihi:

Çukurovada futbol yaz okulu
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 17:32

Çukurova'da futbol yaz okulu

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Çukurova Belediyesi Ücretsiz Futbol Yaz Okulu, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in katılımıyla açıldı.
Çukurova Belediyesi Ücretsiz Futbol Yaz Okulu, Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in katılımıyla açıldı. Çukurova Belediyesi’nin Çukurova Belediye Spor ile birlikte düzenlediği Futbol Yaz Okulu,  4 Haziran- 4 Temmuz tarihleri arasında, bir ay boyunca devam edecek. Futbol Yaz Okulu, 8-15 yaş arası 500 çocuğa futbol eğitimi verecek.  Futbol Yaz Okulu açılışında konuşan Başkan Soner Çetin, Türkan Saylan Spor Tesisleri ve Ahmet Cevdet Yağ Tesisleri verilecek eğitimle, yüzlerce çocuğun Çukurova Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde futbol öğreneceğini ve amatör spor kulüplerinin altyapısına oyuncu yetiştirileceğini söyledi.

Çukurova Belediyesi Futbol Yaz Okullarının geleneksel hale geldiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Yaz okullarımızdan çıkan çocuklarımız, başta Çukurova Belediye Spor Kulübümüz olmak üzere, birçok kulüpte futbol yaşamlarını devam ettirme şansı buluyor. Bu bereketli topraklardan, sporcunun da siyasetçinin de sanatçının da en iyisi çıkar’’ dedi.

Â

FOTOÄžRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!