Çukurova Kurban Bayramı'na hazır

Güncelleme Tarihi:

Çukurova Kurban Bayramına hazır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2017 15:32

Çukurova Kurban Bayramı'na hazır

Haberin Devamı

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediyesi, kurban bayramında vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ortamlarda kesebilmeleri için kurban satış ve kesim yerleri belirledi.
Çukurova Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kurban kesimini ücretsiz gerçekleştirecek. Vatandaşların kurbanlarını sağlıklı bir ortamda kesmeleri , izdihama yol açmadan, eksiksiz bir organize ile ibadetlerini yerine getirebilmeleri için planlamalar yapan Çukurova Belediyesi, alanların temiz ve düzenli olması için de tedbirler aldı. Çukurova Belediyesi, bayram süresince satış ve kesim yerlerinde hijyene dikkat edilmesi, çevre kirliliğinin önlenmesi, kesimlerde yaralanmalara karşı tedbirlerin alınması ve halkın bilinçlendirilmesi için gerekli duyurular yapılacak. Çukurova İlçesi'nde Huzurevleri Mahallesi İsmet Atlı Bulvarı üzerinde bulunan zeytinlik alanı kurban satış yeri olarak belirleyen Çukurova Belediyesi, kesimleri ise Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, 100'üncü Yıl Semt Pazarı, Beyazevler Miraç Cami Yanı, Kurttepe Semt Pazarı, İsmet Atlı Bulvarı Zeytinlik İçi ve Huzurevleri Semt Pazarı'nda yapacak.
Modern kurban kesim yeriyle, Türkiye'ye örnek olduklarını kaydeden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Temennimiz vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini daha huzurlu ve daha sağlıklı bir şekilde yerine getirmeleridir. Bunun için Çukurova Belediyesi olarak 7 gün 24 saat olan hizmetimiz, Kurban Bayramı öncesi devam ediyor ve bayramda da devam edecek" dedi. 

ADANA
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!