Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2018 16:28

Çukur son bölümü ile yine çok konuşuldu. Vartolu ile İdris Koçovalı arasında geçen konuşmaların damga vurduğu son bölümde, çok farklı planlar gündem oldu. Yamaç'ın bir yandan aile içi problemlerini çözmeye gayret gösterdiği son bölümde, bir yandan da mahalllenin idaresini sürdürmeye çabalaması, küçük hataların ortaya çıkmasına neden olmuştur. Peki, Çukur son bölüm sonrası 14. yeni bölüm fragmnaı yayınlandı mı? İşte, merakla araştırılan detaylar

Haberin Devamı

Çukur son bölümü ile heyecan dolu anları izleyicilerle buluşturdu. Yeni bölüm fragmanının merakla araştırıldığı son bölümün ardından gözler, Vartolu'nun yapacağı hamleye çevrildi. Peki, son bölüm sonrası merakla araştırılan Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur'un 13. Bölümünde; Çukur’da dengeleri alt üst edecek büyük yüzleşme gerçekleşir. İdris Koçovalı ve Vartolu artık karşı karşıyadır. Oğlunun yaşadığını öğrenen İdris, onun peşine düşerken; Yamaç ise Vartolu’nun kimliğini çözmeye çok yaklaşır. Sena, Çukur’dan kaçmaya ve her şeyi arkasında bırakmaya çalışırken Çukur’un ona ihtiyacı olduğunu fark eder. Yamaç’la yol ayrımında olan Sena, aklını mı yoksa kalbini mi dinlemesi gerektiğini sorgular. Sultan ve Paşa ise geçmişi halının altına itmeye çabalarken geçmiş onların peşini bırakmaz. Yamaç’ın hedefine yaklaştığını hisseden Vartolu, onun önüne türlü engeller çıkarsa da kendi açığıyla her şeyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacaktır.

Haberin Devamı



BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Çukur, yepyeni bir dönemin eşiğine geliyor! Baykal’ın satranç hamleleri gibi adımları tıkır tıkır işlerken, Yamaç ise içlerindeki haini bulmaya odaklanır. İdris, aldığı mektup sonrasında geçmişin perdesini aralamaya kararlıdır. Bunu, evinde sağladığı düzen için büyük bir tehdit olarak gören Sultan, tehlikeli bir hamle yaparak Paşa’dan yardım ister. Koçovalı Ailesi’nde gerilim doruk noktasına çıkarken, çember herkes için giderek daralmaktadır! Baykal tarafından tehdit edilen Vartolu, biricik Saadet’ini kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalırken, Yamaç Sena’dan gelen boşanma haberiyle yıkılır. Sena’nın hayatını riske atarak öğrenecekleri, her şeyi değiştirecektir!

BAKMADAN GEÇME!