Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Avan: Devletin yanında yeralmalıyız

Güncelleme Tarihi:

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Avan: Devletin yanında yeralmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 16:06

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Avan: Devletin yanında yeralmalıyız

Haberin Devamı

Müfit ONBAŞI/ÇUBUK, (Ankara) (DHA)- ÇUBUK İlçesi Terör Mağdurları Derneği, Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi Kuzey Irak sınırındaki askeri birliğe sızma sonucu PKK’lı teröristlerle çatışmada 6 asker ile 2 güvenlik korucusunun şehit olmasının ardından kınama ve başsağlığı mesajı yayınladı.
Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Türkiye genelinde nüfusa göre en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçe olduklarını hatırlatarak, ‘’Gelen şehit haberlerinden dolayı derin bir üzüntü yaşamaktayız. Yüreğimize ateş koru düşmüştür. Şehit düşen evlatlarımıza ve tüm şehitlerimize, Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz” dedi.
Saldırıyı düzenleyen terör örgütünü kınadıklarını belirterek, devletin içeride ve dışarıda tüm vatan hainlerine ve terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele verdiğine dikkati çeken Avan. “Bütün gücümüz ile devletin ve milletin yanında yer almalıyız. Vatan hainleri kalleşçe saldırmaya devam ediyor” dedi. Avrupa Birliği ve Amerika’nın dost olmadığını defalarca söylediklerini hatırlatan Avan sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sesimizin çıktığı kadar anlatmaya çalışıp, kendimize göre uyarılarda bulunmaya çalıştık. İkinci bir Kurtuluş Savaşı yaşıyoruz. Şu an ülkemizin çeşitli bölgelerinde FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi dış kaynaklı vatan hainleriyle mücadele ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet güçlerinin son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurmaya devam etmektedir. Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar idam yasasının tekrar getirilmesi ve hemen uygulanması için gayret edip devamlı girişimlerde bulunduk” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!