'CU Radyo fikir yarışması' düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

CU Radyo fikir yarışması düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 12:30

'CU Radyo fikir yarışması' düzenlendi

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin CU Radyo'yu tanıtması için fikir yarışması düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Genç Kariyer Kulübünce düzenlenen etkinlikte Fakültenin Halkla İlişkiler ve Tanıtım ve Gazetecilik Bölümleri öğrencileri arasında gerçekleştirilen CU Radyo Fikir Yarışması için hazırlanan projeler beğeniye sunuldu. Fakültenin konferans salonunda yapılan programda konuşan İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı CU Radyo Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Zeynep Gültekin Akçay, yarışma hakkında bilgi verdi. Dönem başında fakültenin öğretim üyeleri ile bir araya gelerek CU Radyoyu öğrencilere ve şehre daha iyi tanıtabilmek amacıyla bir fikir yarışması kararı aldıklarını dile getiren Akçay yarışmada katkıları bulunan Yrd. Doç. Dr. Zekiye Tamer Gencer, Öğretim Görevlileri Fikriye Çelik Taşkanat ve Özal Karadeniz, Araştırma Görevlileri Ersin Polat, Oğuz Selim Kobaza ve Özcan Batcı ile Genç Kariyer Kulübüne teşekkürlerini sundu. Akçay, "Güzel bir şey yapmaya çalıştık. Profesyonel değiliz. Amacımız profesyonel olmak da değil amatör ruhla ilerliyoruz ve radyomuz da böyle olsun istiyoruz. Şehrin genç sesi olarak devam etmeyi planlıyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

CU Radyo Koordinatörlerinden Araştırma Görevlileri Oğuz Selim Kobaza ve Ersin Polat ise radyo hakkında bilgeler verdi.

CU Radyo Fikir Yarışmasında 'Gazete haberi, viral reklam, afiş, radyo reklamı ve reklam' kategorilerinde yarışan projeler final programına katılanların oylamasına sunuldu. Yarışma sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!