Çorumlular Birliği'nden bahar şöleni

Güncelleme Tarihi:

Çorumlular Birliğinden bahar şöleni
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 11:23

Çorumlular Birliği'nden bahar şöleni

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Çorumlular Birliği Başkanı Osman Ulunç, Anadolu'nun çeşitli yerlerinden gelerek Ankara'ya yerleşen çeşitli hemşeri grupları arasında Çorumluların birinci ve en yoğun nüfusa sahip olduğunu söyledi. Ulunç, "Gölbaşı Çorumlular Birliği olarak sosyal ve kültürel etkinliklerle aynı coğrafyanın insanları arasında dostluk ve kardeşlik köprüleri kurmak istiyoruz. Bu etkinliklerin birini daha 9 Nisan 2017 Pazar Günü Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı programımıza davet ediyorum" dedi.

TUFAT ALTAŞ VE HÜSEYİN KAĞIT KONSERİ

Gölbaşı Çorumlular Birliği, Bahar Şöleni'nde Tufan Altaş ve Hüseyin Kağıt sahne alacak. 9 Nisan Pazar günü saat 12.00'de başlayacak programda, sanatçılar hayranlarıyla buluşacaklar. Bahar Şöleni'ne katılan misafirlere geleneksel usullerle bakır kazanlarda odun ateşinde hazırlanacak etli pilav ve özel hazırlanmış höşmerim tatlısından oluşan yemek ikram edilecek.

ÇORUM LEBLEBİSİ STANDI

Şölen boyunca başta Çorum Leblebisi olmak üzere, Çorum'a has geleneksel lezzetler ve el sanatları ürünleri sergilenecek. Çorum Leblebisi geleneksel usullerle hazırlanıp sunulacak. Dernek Başkanı Osman Ulunç, yoğun bir katılım için tüm hazırlıkları sürdürdüklerini belirterek, "Her türlü hazırlıklarımızı tamamladık, şölenimize yoğun bir katılım bekliyoruz. Tüm hemşerilerimizi güzel bir gün geçirmek için programımıza davetliler" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!