Çorlu Ortaokulu ve Lisesi mezunları buluştu

Güncelleme Tarihi:

Çorlu Ortaokulu ve Lisesi mezunları buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 15:36

Çorlu Ortaokulu ve Lisesi mezunları buluştu

Haberin Devamı

 

ÇORLU(Tekirdağ),(DHA) TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde Çorlu Ortaokulu ve Lisesi mezunları geleneksel 'pilav günü'nde bir araya geldi.

Çorlulular Ortak Akıl Platformu'nca düzenlenen ve Çorlu Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen geleneksel 'pilav günü' etkinliğine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Kaymakam Vekili Aydın Tetikoğlu CHP Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile eski mezunlar atıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Ortaokulu ve Lisesi mezunları arasından her alanda önemli hizmet veren isimler çıktığını belirtti. Kendisi de Çorlu Ortaokulu ve Lisesi mezunu olan Başkan Baysan, "Dünün öğrencileri, okul yıllarının haşarı, yaramaz çocukları arasından birçok başarılı işadamı, bilim insanı, siyasetçi çıktı. Ülkemize, insanımıza hizmet etme fırsatı buldu. Çorlulular olarak onların başarılarıyla hepimiz gurur duyuyoruz" dedi.

Çorlu Lisesi'nin ilk mezunları ile yakın geçmişte mezun olanların buluştuğu toplantıda, Çorlu Lisesi mezunu olan Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de öğretmenleriyle biraraya geldi, mezun olduğu dönem müdürü Faruk Albayrak'la sohbet etti. Öğretmenler Haftası kapsamında gerçekleştirilen toplantıya, Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İlhan Erhan, İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nüzhet Kahraman, NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi önceki dönem dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe, ulusal basında Trakya'nın sorunlarını gündeme taşıyan Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer ve İstanbul'dan gelen eski mezunlar katıldılar.

Toplantının en yaşlı katılımcısı Çorlu Lisesi Fransızca öğretmenlerinden 91 yaşındaki Kamuran Tüzmen'di Tüzmen toplantı için İstanbul'dan geldi. 'Orda bir köy var uzakta' şiiri seslendiren Tüzmen, eski mezunların anılarını canlandırdı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!