Çöp Konteynrlarına, Mobil Atölye

Güncelleme Tarihi:

Çöp Konteynrlarına, Mobil Atölye
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2015 17:10

ŞANLIURFA HALİLİYE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE FAALİYETE GEÇİRİLEN "MOBİL ATÖLYE" İLE ÇÖP KONTEYNIRLARININ BAKIMLARINA YERİNDE MÜDAHALE EDİLİYOR.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçirilen Mobil Atölye ile çöp konteynırlarının bakımlarına yerinde müdahale ediliyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü, bakım gerektiren çöp konteynırlarının tamir edilmesinde geçen sürenin en aza indirilmesi için Mobil Atölye’yi hayata geçirdi. Atölye haline dönüştüren kamyonette görev alan 3 personel, periyotlar halinde mahalle mahalle gezerek, günlük yaklaşık 50 konteynırın tamirini yerinde gerçekleştiriyor. Temizlik işçileri, Mobil Atölye’nin gittiği mahalledeki bakım gerektiren çöp konteynırlarını belirleyerek tamiratını anında yerinde gerçekleştiriyor. Mobil Atölye ile eskiyen tekerleklerin değişimi, kırılan demirin kaynak yapılması ve kirlenen konteynırların boyama işlemleri, yerinde tamir edilerek vatandaşların mağduriyeti en aza indirilmiş oluyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise ilçe genelinde yaklaşık 100 konteynırın günlük olarak bakıma alındığını ve Mobil Atölye ile bu işlemin yükünün hafifletildiği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!