ÇOMÜ'de uzaktan eğitim öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜde uzaktan eğitim öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 13:50

ÇOMÜ'de uzaktan eğitim öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Uzaktan Eğitim Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans programından mezun olan öğrenciler kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Troia Kültür Merkezindeki mezuniyet töreni, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem’in katılımıyla gerçekleşti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Tezli Yüksek Lisans öğrencileri adına Nuray Tankılıç’ın konuşmasıyla devam etti. Tankılıç, yüksek lisans eğitimini tamamlamış olmanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını belirterek “Başarı bir yolculuktur bir varış noktası değildir. Bu sebeple biz bugünü bir veda olarak görmüyoruz aksine birlikte başarılı çalışmalara imza atmak için bir başlangıç olarak görüyoruz” dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uzaktan Eğitim Programı Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomi Bölümünün 2016-2017 mezunu olarak burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Mesude Arslan ise, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem mezun öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere başarılar diledi. Program, öğrencilere belgelerinin verilmesi ve keplerin atılması ile son buldu.

ÇANAKKALE / DHA

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!