ÇOMÜ Futbol Takımının büyük başarısı

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜ Futbol Takımının büyük başarısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 12:01

ÇOMÜ Futbol Takımının büyük başarısı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) futbol takımı, Üniversitelerarası Futbol Ligi'nde, Türkiye 3’ncüsü oldu. Antalya’da düzenlenen ve 22 takımın mücadele ettiği Ligde, başarı elde eden ÇOMÜ Futbol Takımı, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i ziyaret etti.

Başarılarından dolayı Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Deniz Ünver ve ekibi tebrik eden Rektör Acer, spora verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirtti. Üniversite kampüslerinde farklı spor dallarının da yapılması için altyapı çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Acer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Öğrencilerimizin öğrenimlerinin yanı sıra çeşitli spor dallarıyla ilgilenmelerini istiyoruz. Bilimde olduğu kadar spor alanında da Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olmak hedeflerimiz arasında. Şampiyonluğu kılpayı kaçıran ekibimizin aldığı neticeler bizleri mutlu etti. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”

Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Deniz Ünver ise, ÇOMÜ’yü başarıyla temsil etmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Rektör Acer’e spora verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

ÇANAKKALE / DHA

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!