ÇOMÜ 26'ncı Spor Şenlikleri ödül töreni gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜ 26ncı Spor Şenlikleri ödül töreni gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 18:29

ÇOMÜ 26'ncı Spor Şenlikleri ödül töreni gerçekleştirildi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığı, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı işbirliğinde, 30 Nisan-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen 26'ncı Spor Şenliklerinin ödül töreni Senato salonunda gerçekleştirildi.

Ödül törenine, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Mustafa Görün, Genel Sekreter Sami Yılmaz ile müsabakalarda derece alan takımlar ve sporcular katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, sporun ÇOMÜ için öncelikli alanlardan bir tanesi olduğuna değinerek, göreve başladıkları günden itibaren spor imkanlarını geliştirmeye, sporla ilgilenen, başarılı öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Rektör Acer, spor şenliklerinde başarı kazanan sporcuları tebrik ederken organizasyona katkı sunan idari ve akademik personele de teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları, katkı sunan akademik ve idare personele de teşekkür belgeleri takdim edildi.

ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!